Start je eigen WK Poule

Heb je al eens gehoord van WKpoule.nl? Dit is een online platform waar je gemakkelijk je eigen besloten WK poule kunt organiseren. Bijvoorbeeld met je vereniging, bedrijf of samen met je eigen vriendengroep. Door te kiezen voor dit platform kun je binnen 60 seconden een eigen WK poule opzetten en je poule aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Het is mogelijk om dit platform te gebruiken op je eigen domeinnaam, wil jij dat ook? Schrijf je dan direct in via de site en start je eigen WK poule 2018.

Mogelijkheden WKpoule.nl

Bij WK poule 2018 zijn er volop mogelijkheden voor alle spelers. Je kunt gratis deelnemen en je kunt meerdere poules organiseren. Daarnaast kun je ook berichten sturen aan de spelers als organisator en je kunt ook e-mails versturen aan de deelnemers. Als je wilt kun je je profiel altijd aanpassen en hier een foto aan toevoegen. Als je andere spelers uit wilt nodigen dan kan dat via de mail of via Facebook. De software die hier gebruikt wordt kan namelijk ook aan social media account worden gekoppeld. Wil je graag het live klassement bijhouden? Dit wordt hier voor je gedaan. Daarnaast kun je hier zelf teams aanmaken en ook de puntentelling bekijken. Je kunt tot vijf minuten voordat de wedstrijd begint je voorspelling invoeren.

Nog meer voordelen WK poule

Je hebt nog veel meer voordelen met wkpoule.nl, je kunt namelijk de statistieken van andere spelers bekijken en je kunt als je het voor je bedrijf gebruikt de lay-out van de poule aanpassen. Daarnaast kun je ook het nieuws bekijken over het WK in je eigen poule. De software die hier gebruikt wordt kan in worden gezet op de tablet, de mobiel of op de computer. Als je deze voordelen ook wilt ervaren tijdens de wereld kampioenschappen voetbal, dan kun je je nu gratis aanmelden en mee doen aan de poule.

Posted Under: Geen categorie

Post By admin (5 Posts)

Sorry, Comments Are Closed